Image
Top
Menu

Proefles

Bij het aanvragen van een offerte voor een lessenreeks (minimaal 3 lessen) biedt I Am Selfmade u de mogelijkheid om eerst een vrijblijvende proefles af te nemen.P1010495

De proefles duurt een uur en de kosten bedragen slechts 25 Euro.
Gekozen worden uit rap (leeftijd 8+) of dans (leeftijd 4 t/m 7 of 8+).

In de proefles maken de kinderen op speelse wijze kennis met de hiphopcultuur en het gekozen element.
Op interactieve wijze verkennen ze wat ze met rap of dans kunnen, doen zij een spel en leren zelf de basis van het maken van een dans of rap.

Enkele reacties van de deelnemers:

Normaal vind ik het niet fijn om te dansen voor anderen maar omdat we het nu samen konden doen was het wel leuk.’ (Meisje uit groep 5/6 van de De Zonnewijzer, Hoorn.)
De kids werden positief geprikkeld om zelf een rap te schrijven en te presenteren voor de klas, het resultaat was indrukwekkend, wat een talenten!  De kinderen vonden de workshop leerzaam, maar vooral vet cool! En meester natuurlijk ook.’ (Leerkracht Jan Luykenschool, Schellinkhout.)
Fijn dat de les aangesloten kon worden aan het thema. Op onze school doen wij aan thematisch werken. Hier is goed naar geïnformeerd.’ (Leerkracht Bockxmeerschool, Hoorn.)

Een proefles is dus een eenvoudige manier om te beslissen of het afnemen van een lessenreeks of volledige cursus iets voor uw organisatie is.

Vraag nu een offerte inclusief proefles aan

20141024_135822

 

 

Ontwerp en webhosting door Bureau Vandaag!