Image
Top
Menu

Over I Am Selfmade

Je hebt I Am Selfmade gevonden,
voel je welkom!

Voor I Am Selfmade kiezen, is ook kiezen voor het gezicht achter dit bedrijf: cultureel onderneemster Melissa.

IMG_8469 (2)

I Am Selfmade komt voort uit mijn verschillende passies: kunst/cultuur/muziek, het organiseren van activiteiten & evenementen en sociaal/welzijnswerk.
Ik wil mensen (verder) helpen en wat leren over zichzelf & de maatschappij, op een positieve en creatieve manier, waarbij de deelnemers plezier beleven aan het proces van het meedoen. Lees meer over de missie.

Na de studies sociaal cultureel werk en culturele maatschappelijke vorming heb ik veel kinderwerk, pedagogisch werk en productiewerk tijdens (culturele & kunstzinnige) activiteiten, festivals en evenementen gedaan.
Een bijzonder ervaring was het werken als coördinator op een summercamp in Amerika.

Zakelijke gegevens:

melissa@iamselfmade.nl
KVK nummer: 61369624
BTW ID: NL001730337B83

Op alle diensten van I Am Selfmade zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Deze kunt u hier downloaden

Over mij:

Ik kan erg genieten van het beoefenen en beleven van uitvoerende kunsten. Ik was een zeer expressief kind dat zich bezig hield met zingen, dansen en theater. Muziek speelt een belangrijke rol in mijn leven. Hiphop, soul, funk, R&B, triphop, reggae, moombathon, house, bigbeat; als het maar een gevoel triggert.
Muziek, dansen en festivals geven me een gevoel van vrijheid en blijdschap, een wereld zonder zorgen.
Helaas is de wereld niet altijd een fijne plek om te zijn en als student ontdekte ik de mogelijkheden van kunst en cultuur als agogisch middel.
Bij problemen stimuleer ik mezelf en anderen om krachtig en positief te zijn; wat kun je zélf doen om een situatie beter te maken? Vaak heel veel als je in oplossingen denkt! Dit werkt vaak beter dan jezelf in een slachtoffer positie te brengen.
Zo haal ik heel veel inspiratie uit het taoïsme, waarin het gaat om balans. Ideeën schieten me dan vaak ook ’s nachts te binnen, of op rustige momenten als ik mijn hoofd leeg maak. Maar ook hiphop is een grote inspiratiebron, dat leert mensen onder meer in zich zelf te geloven en niet op te geven als het tegen zit.
Ik geloof zo enorm sterk in de kracht van de hiphopcultuur, dat ik hierover mijn eindscriptie voor CMV heb geschreven. Met die kennis en de werkervaring van The Social Jam kan ik mezelf expert noemen op het gebied van het toepassen van hiphop in sociale situaties.

Het overbrengen van mijn passie, enthousiasme en positiviteit naar de groepen met wie ik werk speelt een centrale rol in mijn manier van werken.

Ontwerp en webhosting door Bureau Vandaag!