Image
Top
Menu
21 november 2014

Iedereen kan een hiphopper zijn.

Op de Bockxmeer school was ik te gast bij groep zes. Voor mij is groep zes de jongste groep waaraan ik raples geef en vanwege de capaciteit om te rijmen en qua woordenschat. Het was dan ook leuk om te zien hoe ze met een beetje hulp en wat tips het niveau ‘ik ben boos ik pluk een roos’ wat konden ontstijgen.

Op verzoek van de school heb ik afgesloten met het onderwerp kleding binnen de hiphop omdat zij met het thema mode aan de gang waren. Ik was benieuwd  in hoeverre deze klas in stereotypen dacht en ik vroeg ze of ze mij een hiphopper vonden. Het antwoord was gelukkig ja!

Daar ben ik het mee eens, want iedereen kan een hiphopper zijn.

Reactie van de leerkracht:

De les was goed voorbereid, o.a. qua materiaal. Prima verzorgd. De leerlingen waren gemotiveerd om mee te doen en vonden met name het kwartet erg leuk. Competitie en toch bezig zijn met zowel het thema als hiphoppers!
Fijn dat de les aangesloten kon worden aan het thema. Op onze school doen wij aan thematisch werken. Hier is goed naar geïnformeerd.

Submit a Comment

Ontwerp en webhosting door Bureau Vandaag!