Image
Top
Menu
21 juli 2014

Veiling schilderij Boxie

‘Als ik later groot ben en geld heb om kunst te kopen, dan koop ik als eerste een schilderij van Boxie’

zei ik tegen mezelf toen ik een jaar of 15 was en de Hoornse kunstenaar ontdekte.

15 jaar later, nog niet rijk, wel nog steeds fan, heb ik Boxie gevraagd een werk te maken om de crowdfunding voor The Social Jam te ondersteunen. Zijn antwoord beviel me wel, het viel precies in de crowdfunding spirit van samenwerken, participatie en dat alle kleine beetjes helpen. Hij wilde namelijk wel iets maken, als ik daar zelf ook iets aan zou bijdragen.

En zo geschiedde, het resultaat? Ik zou het graag eindelijk zelf aan de muur hangen! Dat gaat echter niet gebeuren, want die eer is weggelegd voor de hoogste bieder tijdens het event “For The Love Of HIPHOP”, vrijdag 25 juli in CafĂ© De Duivel.

Melissa levert haar bijdrage af bij Boxie. Schilderij Boxie

Submit a Comment

Posted By

Categories

Blog

Ontwerp en webhosting door Bureau Vandaag!